Go to Top

Обавештење о почетку о школске године

Драги ученици, поштовани родитељи!

Настава у Гимназији у Рашки почиње у петак, 1.септембра 2023.године са почетком у 8 часова, те молимо све ђаке да у школу дођу најкасније до 7:45 да би старији ученици ушли у своје учионице, а нови ученици, наши прваци, сачекали своје упознавање са одељењским старешинама и самом школом.

Драги ученици, школа пружа прво животно искуство, гради карактер и даје чврсто пријатељство. Није случајно да се школске године називају светлим временом: од плашљивог првог разреда човек расте са властитим погледима.

Очекују вас нови изазови и занимљиви задаци. Нека се срећа свима осмехне, јер ће на тај начин магија знања постати доступна, а сва врата ће се лако отворити. Никада не одустајте када се суочите са тешким питањима. Радујте се решењу које сте пронашли и будите поносни на свој успех. Трудите се да не пропустите потребно знање, како би вам у будућности све ишло, не само добро, већ увек сасвим добро. Вредноћа и толерантност нека Вам буду звезде водиље.

Драги родитељи, у новој школској години наставимо да градимо чврсте мостове комуникације и поверења којима ће наша деца корачати.

Свима Вама и нама желимо успешну школску годину пуну здравља, креативности и марљивости!

Колектив Гимназије у Рашки

Podelite sa prijateljima